1 + 1 = 3

Bij Marvers is het geheel meer dan de soms van de delen. Ons team bestaat uit daadkrachtige specialisten, die elkaar versterken en gezamenlijk een totaalproduct leveren. De teamleden komen uit diverse branches en hebben bijna alle denkbare opleidingen gevolgd, die nodig zijn om bedrijven succesvol naar een hoger niveau te begeleiden. Onze professionals zijn in staat om creatieve oplossingen te bedenken, mee te denken en advies op maat te geven. En dat doen zij niet alleen op basis van kennis, maar vooral ook op basis van een jarenlange praktijkervaring in diverse branches.

Marvers versterkt door verbinding
Alle afdelingen staan nauw met elkaar in verbinding. Onze professionals overleggen regelmatig met elkaar, de lijnen zijn kort en kennis en kunde vullen elkaar naadloos aan. De vier pijlers (markt, manieren, middelen en mens) zijn bij Marvers eigenlijk verbonden tot één stevig fundament. Wij vinden die verbinding logisch. Onze tevreden klanten ook. Zij hebben de voordelen van alle specialismen onder één dak immers zelf ervaren.

De mensen achter marvers

Soraya van Zantwijk

Soraya van Zantwijk | Oprichtster/eigenaar

‘We willen allemaal meedoen en bijblijven als het gaat om social media, nieuws en gadgets, maar ook zakelijk gezien zou die drang er moeten zijn. Pas als ondernemers en hun medewerkers zichzelf blijven ontdekken en ontwikkelen, zullen ze vooruitgang op alle fronten boeken. Uitgebreidere kennis en ervaring maakt je flexibeler en met plezier en passie werken heeft een positief effect op de duurzame inzetbaarheid. Het vertaalt zich dus niet alleen in (winst)cijfers, maar ook in kwaliteit. Practice what you preach: daarom leer ik zelf al mijn hele leven bij. Mijn honger naar nieuwe kennis en inzichten maakt dat ik van alle markten thuis ben. Die kennis en ervaring zet ik het liefst om in heldere, simpele oplossingen en een praktische aanpak. Dat betreft zeker niet alleen de zakelijke kant van onze dienstverlening, want juist de menselijke kant van ondernemen heeft mijn aandacht. Met de nodige afgeronde studies op gebied van maatschappelijk werk, psychologie , kwaliteits, verander- en procesmanagement houd ik mijzelf scherp en continu in ontwikkeling. Daarnaast kan ik middels Lean Six Sigma Green Belt onze klanten coachen en helpen naar een hoger niveau.

Jaco Ockhuisen

Jaco Ockhuisen | Directeur

“Ik breng bij Marvers veel ervaring binnen met CRM software en data-analyse in de automotive. De afgelopen 8 jaar ben ik werkzaam geweest als Sales Director en Commercieel manager binnen de automotive/software branche. Daardoor heb ik veel kennis van alle commerciële processen die zich afspelen binnen een organisatie. Vernieuwen en innovatief bezig zijn en luisteren naar de klant is mijn tweede natuur en dat sluit perfect aan op het DNA van Marvers. Wij helpen onze klanten graag met projecten die resulteren in concrete verbetering en innovatie, waardoor ze vooruitgaan in de veranderende markt. Wie ik als persoon ben? Scherp, goedlachs, uiterst positief ingesteld en met een geïnteresseerde focus op de medemens. En niet te vergeten; “ afspraak is afspraak!

Luciana Hermans-Tossijn

Luciana Hermans-Tossijn | Projectmanager

Projectmanager bij Marvers

Michael Baron

Michael Baron | Administrateur

AdministrateurDirect afspraak maken? BEL 038 - 820 03 73 of mail!

Disclaimer