Welke projecten verzorgt Marvers voor haar klanten?

 

PSA Peugeot Citroën DS Nederland | Importeur
Voor PSA Nederland zijn onze projectmanagers betrokken bij het project om iVente, de fabriekstool voor het verkoopproces, te implementeren in het dealernetwerk van Peugeot, Citroën en DS. De software stelt de verkoopadviseurs in staat om voor klanten via een tablet autopresentaties, offertes en overeenkomsten met de benodigde beleving te verzorgen. Een efficiente workflow leidt de verkoopadviseurs vervolgens door het proces, waarbij handige interfaces ervoor zorgen dat alle stappen gemakkelijk worden genomen. Marvers is betrokken bij de pilotfases en voert tijdens de roll-out bij dealers de productpresentatie en processcan uit, waarna per dealer de gewenste instellingen worden ingevoerd. Tevens zijn onze projectmanagers per dealervestiging aanwezig bij de start om de coaching van de verkoopadviseurs te verzorgen en faciliteren we een functionele helpdesk tijdens de eerste maanden na introductie van iVente.
 

http://www.rhinodesign.co.uk/signatures/generic_images/events_logo_red_uk_bertrand.png

Rhino Events | Europa's grootste Automotive Evenementenbureau
Europees dealermarketingbureau Rhino Events heeft een intensieve samenwerking met Marvers als partner voor Nederland en Nederlands-sprekend België. Vanuit haar specifieke en langdurige ervaring met automotive richt Marvers zich in dit partnership op het verzorgen van de dealerbriefings en eventcoördinatie. Bertrand Scheenaerts is European Business Development Manager van Rhino Events: “In Marvers vinden we precies de jarenlange professionele ervaring met de automotive om het succes van Rhino Events ook in de genoemde gebieden naar de dealerbedrijven te brengen. Zij kennen de autobusiness én hebben eveneens ervaring met de organisatie en executie van events. Die unieke combinatie maakt hen voor ons tot een eersteklas partner.”

ITMotive | Leverancier I'Car DMS
ITMotive zet een uniek Dealer Management Systeem (DMS) in de markt. Marvers helpt ITMotive hiermee communicatief een hoge ‘breinpositie’ te creëren bij de doelgroep. De inzet? Een zeer informatieve website, stijlvolle portretfotografie en een periodieke nieuwsbrief aan klanten en prospects.
 

Van Oord | Citroën- en Suzukidealer
Een prachtig familiebedrijf in de automotive schakelde Marvers in om het typische ‘’Van Oord gevoel” in een magazine met fraaie fotografie te vertalen. Resultaat is een blijvende herinnering aan het 25 jarig bestaan van deze dealergroep. De klant is blij, de doelgroep reageert positief. 
 

clean-result-logo 

Clean Result | Schoonmaakbedrijf
Marvers staat voor kwaliteit en het punctueel nakomen van afspraken. Dankzij het gehele team van Marvers hebben we nu eindelijk teksten op onze website die ook echt bij ons horen! Verder hebben wij dankzij deze teksten al meerdere mooie opdrachtgevers mogen toevoegen aan onze portefeuille. En er volgen steeds meer aanvragen, zeker nu Marvers ook een wervende digitale brochure voor ons gemaakt heeft! Kortom, Marvers is een top bedrijf die wij als eigenaren van Clean Result Facility Services van harte kunnen aanbevelen!
 

hestronic-logo 300x299

Hestronic | Automatiseringsbedrijf
Marvers ondersteunt Hestronic op diverse vlakken op het gebied van personeelszaken en marketing. Vorig jaar heeft Marvers nog zeer succesvol een nieuwe helpdeskmedewerker geworven en dit jaar is Marvers zeer nauw betrokken bij het tot stand komen van de nieuwe huisstijl en website. De kracht om de ondernemer weer optimaal in beweging te krijgen is Marvers’ sterkste kant. Het is een jong, dynamisch en zeer energiek team enthousiastelingen die 100% resultaatgericht zijn. De No-nonsense aanpak van Marvers past erg goed bij Hestronic. Hopelijk leidt dit in de toekomst tot meer succesvolle projecten.Direct afspraak maken? BEL 038 - 820 03 73 of mail!

Disclaimer