Onze visie

Marvellous Maverick
De naam Marvers is een verbastering van de combinatie van  ‘marvellous’ en ‘Maverick’. Marvers is marvellous! Dat is wat we graag van onze klanten willen horen. En gelukkig gebeurt dat ook vaak.  

Een Maverick is iemand die de bedoeling van een organisatie begrijpt, ziet wat er anders moet en die zichzelf continu wil ontwikkelen. Een Maverick streeft naar een hoger doel en wil de wereld beter achterlaten dan dat hij hem aantrof. Dat doen we met passie en gedrevenheid. Wie met ons gewerkt heeft, snapt dat we dit niet verder hoeven uit te leggen.

Marvers staat voor authentiek en dynamisch, voor herkenbaar en toegankelijk. Wij leveren onze klanten vooruitgang in een hoge versnelling, maar we zijn anders dan een ‘snel’ organisatie-adviesbureau. We zijn in het bezit van een flinke dosis kennis, maar vertalen die liever naar de praktijk door niet alleen te adviseren maar ook daadwerkelijk met u mee te werken aan vooruitgang. Onze Automotive professionals houden het overzicht met een helicopterview, maar staan toch met beide benen op de grond. We staan naast u, maar ook achter u. Tegenstrijdig? Volgens ons niet. Wel bijzonder en niet alledaags.

Kernwaarden
•    Marvers gaat voor resultaat, niet voor uren.
•    Marvers staat naast u, puur en persoonlijk.
•    Marvers heeft de focus op ontwikkelingen vanuit ieders eigen kracht.

Dit doen wij door:
•    de opdrachtgever tijd en zorg uit handen te nemen waardoor hij/zij zich kan focussen op de corebusiness. Dit vergroot de verdiencapaciteit van de onderneming.
•    focus op uw corebusiness te leveren, zodat u kunt doen waar u goed in bent. Dit levert immers het meeste rendement op.
•    de combinatie markt, manieren, middelen en mens zó in te zetten, dat ze als geheel een positief effect hebben op de corebusiness en de operationele risico’s verkleinen.
•    expertise in te brengen op het gebied van markt, manieren, middelen en mens (de vier pijlers van elke onderneming).

1 + 1 = 3  
Bij Marvers is het geheel meer dan de soms van de delen.  Ons team bestaat uit daadkrachtige specialisten, die elkaar versterken en gezamenlijk een totaalproduct leveren. De teamleden hebben een gevarieerde Automotive achtergrond en beschikken over de theoretische en praktische kennis, die nodig zijn om bedrijven succesvol naar een hoger niveau te begeleiden. Onze professionals zijn in staat om creatieve oplossingen te bedenken, mee te denken en advies op maat te geven. En dat doen zij niet alleen op basis van kennis, maar vooral ook op basis van een jarenlange praktijkervaring in diverse branches.

Marvers versterkt door verbinding
Alle afdelingen staan nauw met elkaar in verbinding. Onze professionals overleggen regelmatig met elkaar, de lijnen zijn kort en kennis en kunde vullen elkaar naadloos aan. De vier pijlers (markt, manieren, middelen en mens) zijn bij Marvers eigenlijk verbonden tot één stevig fundament. Wij vinden die verbinding logisch. Onze tevreden klanten ook. Zij hebben de voordelen van alle specialismen onder één dak immers zelf ervaren.

Marvers: uw flexibele afdeling voor vooruitgang
•    De professionals van onze afdelingen zijn naar capaciteitsbehoefte in te huren. Dat kan op project- of detacheringbasis, voor korte- of voor lange termijn.
•    Binnen ons team is er altijd iemand die uw klus kan klaren. Wij zorgen voor de juiste persoon op de juiste plek.
•    Marvers levert maatwerk. Geen klant is hetzelfde en geen probleem is gelijk. Dat vraagt om creatieve oplossingen. En die hebben we in huis.
Het uiteindelijke doel? Vooruitgang. Wij komen in beweging om uw bedrijf vooruit te helpen. Want stilstand is achteruitgang.

Gaat u het wiel uitvinden?
Of gebruikt u onze creatieve maatwerkoplossingen? Marvers heeft de vier wielen markt, manieren, middelen en mens allang uitgevonden. En die staan onderling met elkaar in verbinding. Zo is personeel onmisbaar bij een certificeringstraject en moet het interne proces kloppen om aan marketingbeloftes te voldoen. Dat u voor al uw vragen op deze gebieden bij één partij terechtkunt, scheelt tijd, kosten en energie. In een persoonlijk gesprek vertellen we u graag meer over wat we in uw specifieke situatie kunnen betekenen.Direct afspraak maken? BEL 038 - 820 03 73 of mail!

Disclaimer