Middelen

U heeft uw product en doelgroep gedefinieerd en u weet welke medewerkers u nodig heeft. Dat gaat allemaal prima. Maar dan de praktische kant... Hoe vinden uw klanten u? Hoe meet u klanttevredenheid en de resultaten van social media? Wat heeft u allemaal nodig om een succesvolle onderneming te leiden en hoe komt u daaraan? Uw flexibele afdeling Middelen helpt.

Uw vragen over de middelen
•    Waar vestig ik mijn bedrijf?
•    Welke beschikbare middelen (resources) heb ik nodig om mijn product of dienst te kunnen leveren?
•    Welke systemen zet ik in en hoe doe ik dit zo efficiënt mogelijk?
•    Wat zijn mijn juiste kritieke prestatie-indicatoren (KPI’s)?
•    Hoe maak ik onze bedrijfsprestaties meetbaar?


Marvers’ antwoorden
Marvers zoekt op basis van uw doelstellingen uit, welke middelen er nodig zijn om uw doel te behalen. En we weten ook waar die middelen te halen zijn. Uiteraard stopt onze dienstverlening daar niet. Wij zijn pas tevreden als uw doel bereikt is. In de weg ernaartoe blijven we checken of het nodig is om de plannen bij te stellen. We bewaken dus voortdurend de vooruitgang.

Marvers’ mogelijkheden

Marvers onderzoekt waar de kansen liggen
Met behulp van de MarversScan onderzoeken we waar de kansen van uw organisatie liggen. Deze scan brengt niet alleen de middelen in beeld, maar ook de drie andere pijlers: mens, markt en manieren. Een totaalpakket dus. Want uw organisatie is zo sterk als zijn zwakste schakel.

Weet u zelf al waar uw kansen en mogelijkheden liggen, maar mist u tijd, mankracht of inspiratie? Marvers levert u op project- of detacheringsbasis flexibele capaciteitsuitbreiding. Wilt u meer weten?

Een voorbeeld van een marvers middelenproject

Customer Relationship Management (CRM) is een strategie om alle relaties en contacten van een bedrijf met huidige en potentiële klanten te beheren. Het doel daarvan is (uiteraard) een beter rendement en een hoger bedrijfsresultaat. Eén van onze projectmanagers neemt deel aan een projectgroep, die het Europese CRM-systeem aanpast aan de hoge eisen van de Nederlandse markt. Dit zal uiteindelijk leiden tot een effectief en optimaal functionerend systeem, dat aansluit op het door ons geformuleerde salesproces. Dit systeem zal in gebruik genomen worden door de circa 200 verkooppunten van onze opdrachtgever. Momenteel begeleidt Marvers de implementatie van deze tool door processcans uit te voeren en coaching te verzorgen op alle locaties.Direct afspraak maken? BEL 038 - 820 03 73 of mail!

Disclaimer