Mens

U kunt de steeds veranderende wet- en regelgeving niet meer bijhouden en u vraagt zich af hoe u duurzame inzetbaarheid van uw personeel realiseert? Het ontbreekt u aan tijd om uw organisatie- en leiderschapsvraagstukken op te lossen? Uw flexibele afdeling Mens lost het op.

Uw HRM vragen
•    Welke rollen, functies en profielen zijn er binnen mijn organisatie nodig?
•    Hoe werf en selecteer ik de juiste medewerkers?
•    Hoe coach, begeleid en beoordeel ik hen?
•    Hoe optimaliseer ik mijn overlegstructuur?
•    Hoe zorg ik ervoor dat medewerkers duurzaam inzetbaar zijn en blijven?

Marvers’ antwoorden
Marvers ondersteunt organisaties op het gebied van HRM. Vaak ontbreekt het onze klanten aan voldoende tijd of kennis om de HR-zaken gedegen op poten te zetten. Onze flexibele afdeling Mens levert deze tijd en capaciteit op project- of op detacheringsbasis.

Onze gekwalificeerde medewerkers leggen de basis voor uw eigen up to date HR afdeling bij u op het bedrijf, zodat u zich kunt richten op uw eigen corebusiness. Ons doel is om duurzaam inzetbaar personeel aan uw onderneming te binden. Betrokken medewerkers, die hun talenten kunnen inzetten en uitbreiden en die met plezier meewerken aan de vooruitgang van uw bedrijf.

Marvers’ mogelijkheden

Insights Discovery
Insights Discovery is een even eenvoudig als toegankelijk kleurenmodel, dat in combinatie met een persoonlijk profiel mensen meer inzicht geeft in zichzelf en anderen. Een sterke basis voor effectieve samenwerking en optimaal functioneren. Laat mensen het allerbeste uit zichzelf halen door hun zelfinzicht te verbeteren. Leer ze onderlinge verschillende waarderen en benutten en creëer een werkomgeving waar innovatie, creativiteit en productiviteit alle ruimte krijgen. Marvers heeft 2 gecertificeerde Practitioners die uw medewerkers en teams kunnen begeleiden naar vooruitgang op basis van de Insights Discovery methodiek.

Marvers onderzoekt waar de kansen liggen
Met behulp van de MarversScan onderzoeken we de efficiency en effectiviteit van uw organisatie op gebied van al uw HR-vraagstukken. Deze scan brengt niet alleen de HRM in beeld, maar ook de drie andere pijlers: markt, middelen en manieren. Een totaalpakket dus. Want uw organisatie is zo sterk als zijn zwakste schakel.

Weet u zelf al waar uw HR-uitdagingen liggen, maar mist u tijd, mankracht of inspiratie? Marvers levert u op project- of detacheringsbasis een flexibele HR-manager of –medewerker. Daarnaast is het ook mogelijk om een adviesabonnement af te nemen. Wilt u meer weten?

Een voorbeeld van een marvers hr-project

Eén van onze projectmanagers is gedetacheerd bij een schadeherstelbedrijf. Zij is daar verantwoordelijk een project dat het HRM beleid toetst en verder optimaliseert. Marvers' flexibele afdeling Mens deed een HR-scan en een medewerkerstevredenheid onderzoek. De uitkomsten daarvan gebruiken we bij ons plan om de duurzame inzetbaarheid te vergroten en te streven naar gezond, gemotiveerd, competent en productief personeel. Marvers vroeg voor deze klant een subsidie op gebied van duurzame inzetbaarheid aan bij het Europees Subsidie Fonds (ESF subsidie).Direct afspraak maken? BEL 038 - 820 03 73 of mail!

Disclaimer