Markt

U wilt geen kijkers, u wilt kopers. Maar hoe zorgt u voor veel kijkers die vervolgens ook kopers worden? Dat ze actie ondernemen en bellen of bestellen? Uw flexibele afdeling Markt  weet raad.   

Uw marketingvragen
•    Hoe omschrijf ik mijn product of dienst kort, bondig en begrijpelijk voor mijn doelgroep?
•    Wat is mijn doelgroep en hoe kom ik daarmee in contact?
•    Wat is mijn boodschap en met welke marketinginstrumenten breng ik die het beste over?
•    Hoe converteer ik mijn marketingacties om naar klantcontact en omzet?

Marvers’ marketing antwoorden
De marketingafdeling van Marvers is flexibel. Wij leveren maatwerk op basis van uw behoefte. Dat kan variëren van het opzetten en implementeren van het volledige marketingplan tot het beantwoorden van een enkele marketingvraag. En natuurlijk alles daar tussenin. Marvers biedt bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om een marketingproject op te starten en in te richten, waarna u het verder zelf in praktijk brengt. Maatwerk dus. En dat past altijd.

Marvers is geen reclamebureau en ook geen marketingadviesbureau. Marvers is een creatief organisatie adviesbureau met Automotive expertise, dat de marketingactiviteiten integreert in de andere pijlers van uw organisatie (middelen, mens en manieren). We gaan dus een stap verder. En daarmee helpen we u verder vooruit dan andere bureaus.

Marvers’ marketinginstrumenten

Marvers’ Online Sales & Services
Na het inzetten van de communicatiemix wilt u natuurlijk weten wat het resultaat van de marketingstrategie is. Marvers heeft ervaring in het opzetten van klantcontactcenters voor haar klanten. Van het formuleren van de strategie, het schrijven van het proces, tot het werven en selecteren van de medewerkers en het implementeren van de te gebruiken tools. Het resultaat is uw eigen effectieve in- en outbound Klantcontactteam, dat uw klanten benadert en ontvangt klanten op professionele en klantvriendelijke wijze. Nadat er een klantcontact ontstaan is als gevolg van de bestaande of nieuwe marketingmix, volgt het telefonische of online contact tussen de klant/prospect en uw Klantcontactteam, dat als doelstelling heeft om met hoge klanttevredenheid kwalitatief goede afspraken te maken op uw vestigingen. Dit hele proces maken we inzichtelijk met praktische KPI's, zodat u direct weet wat uw investering heeft opgeleverd. Meten is weten.

Marvers onderzoekt waar de kansen liggen
Met behulp van de MarversScan onderzoeken we waar de kansen van uw organisatie liggen. Deze scan brengt niet alleen de markt in beeld, maar ook de drie andere pijlers: mens, middelen en manieren. Een totaalpakket dus. Want uw organisatie is zo sterk als zijn zwakste schakel.

Weet u zelf al waar uw kansen en mogelijkheden liggen, maar mist u tijd, mankracht of inspiratie? Marvers levert u op project- of detacheringsbasis een flexibele marketingmanager of –medewerker. Wilt u meer weten?

Een voorbeeld  van een Marvers marketingproject

Een personal trainer riep onze hulp in voor een actieplan voor zijn online marketing, naamsbekendheid en de groei van zijn bedrijf. Marvers maakte een plan voor zijn nieuwe huisstijl, social media en nieuwsbrieven. De huisstijl wordt consequent doorgevoerd in zijn marketing- en communicatie-uitingen, wat zijn herkenbaarheid vergroot en waardoor zijn bedrijf meer opvalt. Dat leidt tot meer klanten. Marvers houdt de resultaten nauwgezet bij. Tijdens periodieke overleggen met de klant bespreken we op welke punten we gaan bijsturen.Direct afspraak maken? BEL 038 - 820 03 73 of mail!

Disclaimer